Skip to main content

Medzinárodná výstava fotografií

XI. ročník - FoTOP Topoľčianky

Milí priaznivci fotografie, FoTOP Topoľčianky pravidelne 1.mája organizuje Medzinárodnú výstavu fotografií, ktorej partnerom je od jej začiatku i KOS v Nitre. Stalo sa to tradíciou a pravidlom, že vystavujeme 120 fotografií našich členov. Žiaľ tento rok sa pre hromadné obmedzenia kvôli COVID 19 naša výstava v tomto období neuskutoční. Je nám to ľúto, ale aby sme nezostali úplne bez prezentácie našej práce, tak od 1.4.2020 po dobu 5-6 týždňov na našej stránke nájdete každý týždeň fotografie členov, ktorí sa rozhodli prispieť do tejto našej virtuálnej XI. výstavy FoTOP. Budeme sa snažiť vám priblížiť aspoň časť našich fotografií, ktoré mali byť prezentované na našej tradičnej výstave. Verím, že takouto formou vám aspoň trošku spríjemníme nútený pobyt v domácnostiach a naše fotografie si takto môžete pozrieť spolu so svojimi rodinami. Už teraz pripravujeme fotografie na ďaľší týždeň a tešíme sa na vaše pozitívne reakcie.
Paľo Čepček a kolektív FoTOP Topoľčianky

link priamo k nám na webstránku: https://www.fotop.sk/fotop/autorska-vystava-2020


3.časť online výstavy: Medzinárodný hosť – Petr Hermann

Autorská fotografická výstava FoTOP FOTOKLUB Topoľčianky, ktorej už jedenásty ročník môžete tento krát sledovať na internete, máva každý rok jedného, prípadne aj niekoľkých medzinárodných hostí. Dovolili sme si osloviť nášho fotografického priateľa, s ktorým intenzívne spolupracujeme už viac ako 10 rokov, o prezentáciu na našej výstave. Je ním fotograf z českého mesta Litoměřice Petr Hermann.

Petr Hermann (1942) pedagog
Člen volného sdružení FotoporoT. Fotografuje krajinné detaily, přírodní struktury, městské motivy a street foto.
V této online výstavě představuje snímky z cyklu “Návraty”, kterými ukazuje část historického centra královského města Litoměřice, kde žije. Záběry úzkých uliček, domků a zákoutí patří k těm, které jsou fotografy málokdy zachycovány.
Autor má za sebou mnoho výstav, ať už autorských, nebo kolektivních.

Mgr. Zdenka Smrečková

30. marec 2020

top