Skip to main content

podujatie
PAVEL KUNA - BE YOURSELF BE UNIQUE

pavel-kuna-vystava-23-plagat-web
Kategória:
foto a film
Date
9. november 2023 17:00
Miesto konania:
Súkromná škola umeleckého priemyslu v Nitre, KOS v Nitre
Telefón:
Email:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Beseda s Pavlom Kunom, hudobným fotografom, autorom knihy BE YOURSELF BE UNIQUE

9. novembra 2023 mohli študenti Súkromnej školy umeleckého priemyslu v Nitre i verejnosť v Krajskom osvetovom stredisku v Nitre nazrieť do sveta elektronickej tanečnej hudby prostredníctvom besedy s Pavlom Kunom.  Dozvedeli sa viac o tom, aké je byť fotografom svetových hudobných festivalov a DJov, čo všetko so sebou práca v tejto oblasti prináša a aj to,  čo autora podnietilo napísať knihu.

Jeho knižný debut “BE YOURSELF BE UNIQUE” je plný príbehov z autorovho pôsobenia ako hudobného fotografa, rozhovorov s DJmi a samozrejme fotografií. Je to ale zároveň viac než len kniha o hudobnej fotografii, je to príbeh o vášni, kreativite a odhodlaní nasledovať svoje sny.

Fotograf a autor knihy rozprával nielen o svojich fotografických zážitkoch, ale aj o svojich začiatkoch, ktoré sa spájajú s Nitrou, s KOS v Nitre a s množstvom workshopov, ktoré tu absolvoval, ktoré stáli na začiatku jeho fotografickej cesty. Účastníci i moderátorka ho riadne vyspovedali nielen zo zákulisia fotografovania vo svete, ale pýtali sa i konkrétne odborné a technické otázky ohľadom fotky,  fotografovania,  jeho fotoaparátu... Pavel Kuna sa  na záver  všetkým poďakoval a poprial im, aby si išli za svojím snom, ale vždy zostali sami sebou a jedineční.

Viac informácií: https://www.beyourselfbeunique.com/

 
 

Všetky termíny:

  • 9. november 2023 17:00
top